Monday, 3 August 2015

Nak terbang percuma dengan AirAsia ? Jom Join YouGov !

Assalamualaikum !
Haaaaa dengor je free laju je ye masuk blog .

Kalini ,saya nak promosikan satu laman web khas untuk korang yang teringin benor
nak terbang tapi duit tak berapa nak ada .
Ikutkan dari tarikh harini , korang ada dua bulan lagi sebab tarikh tutup peraduan ni
23:59:59 (GMT +8) , 31 September, 2015.
Jadi nak diikutkan , benda yang senang korang kena ada ialah internet dan cuma tanda tick untuk kotak bahagian nak dapatkan survey tu sehari sekali , jawab soalan survei yang sangat senang dan korang dapat point setiap kali menjawab . Apa tunggu lagi , daftar dan  jawablah sekarang !
Post a Comment