Sunday, 14 October 2012

Seruan akibat kerosakan minda dan hati

Assalamualaikum semua :)
Zul dah lama tak menulis rasanya . Sesi kali ni zul nak menulis sikit pasal apa dah jadi lepas sebulan lebih zul sepi kan diri .
Mesti ramai yang hairan , mana Dzulhelmi Mohd Isa , Zulhelmi Mohd Isa kat Facebook ?
Ha zul pun dah tau , dah lama sangat zul tak muncul kat laman sosial tu . Kenapa ?
Biarlah antara Allah , Zul dan orang yang buat camni je yang tahu kenapa zul hilang dari sana .
\
Ni sebenarnya apa yang dah jadi kat zul sebulan lebih yang lepas , masa ni zul sakit teruk dekat kat tangan . Ramai orang lari , terkejut tapi ada gak yang suruh zul makin kuat , berubah supaya bila zul jadi camni , terkena , ingat ingat Allah . Betul , mungkin sebab zul selalu abaikan apa yang menjadi wajib , Allah hantar peringatan dekat zul . Sayang betul Allah SWT kat zul . Sebab tu dia masih bagi petanda dekat zul , supaya ingat dan kembali ke jalan yang diredhai Nya.

Zul baru mula menarik nafas baru lepas semua kejadian lalu , dah mengajar zul agar kebih setia dan lebih memahami orang lain. haa ,ni pulak masa zul breakfast pagi tadi , zul teringin nak minum minuman feveret zul , yup yup , Milo AIS!!!! Yes ! Zul memang gila milo ais , tapi sekarang , zul kena hati hati consume gula dengan susu . Sebab senang sangat mual , muntah :) banyak kesan zul terima since sebulan lepas .. Now , sakit kulit zul dah merebak ke kaki . Takkan nak tunjuk plakkkkkk !
Apa apa pun , nanti zul akan buat comeback macam dulu dulu .Assalamualaikum wbt .

P/S : Bercinta jangan sampai merana , nanti mati , tak siapa peduli .
Post a Comment