Wednesday, 3 October 2012

Design Murah!

Assalamualaikum semua , haaa.. zul pada kali ni , cuba menarik nafas baru pada lembaran Zulkaedah kali ini , jadi zul nak umumkan lah yang zul akan kembali menjadi seorang designer part time . Walaupun masih dalam perancangan , tapi zul nak umumkan secara tak rasmi servis zul yang akan zul perkenalkan , antaranya , zul akan tolong korang buat apa apa sahaj design yang korang nak , tak kisah lah untuk newspaper ke , untuk videograph ke , untuk business kad ke , kad kahwin ke , apa ke , semua zul buat lah senang cerita , mengikut masa , zul jugak letakkan kadar bayaran member member dalam erti kata lain , memang murah lah ! Starting harga untuk design zul letak cuma RM7 untuk business kad , RM10 untuk kad kahwin atau design , untuk FlashWork zul masih belum bukak , apa pun zul akan umumkan nanti!










Post a Comment