Wednesday, 3 October 2012

Dalam kehidupan seharian yang kelakar !



Dalam dunia ni kan kalau kita tak bergelak ketawa , bayangkan apalah jadi kepada si peah ,si jeton , enon , makcik jual ubat , makcik buat karipap , mamak jual roti canai , bangla kat pam minyak , kompem kita tak berani kuar rumah kan? Hah so jadilah macam pasangan pertama ni , comel je kan?

1.Ni peah




.............................................

2.Ni pulak mail , sama lah cantik samalah dogol kan? Ni gambar masa diorang bertunang :)







2. AKu dah kata bawak slow slow ! Degil ah!


3.Kompem! Sah ! Memang bangla kan yang tulis??





4.Kan aku dah kata ! Bawak lelaju tadi ! Bukan slow slow!


5.Daripada bagi mat rempit bawak motor , baik bagi monyet , polis pun takleh kata apa dah kan?



6.MJ sebelum meninggal.. haishh...


6.Kata nak kahwin... Masuk je dulu sekolah ni.



7.Cuba pergi tandas kat ada satu shopping complex dekat KL.



8. Nilah kalau dah takbur sangat , ambik ,minyak habis , motor LC jugak yang tolong


10.Nilah sebab nape minyak moto dia habis.

Post a Comment