Monday, 5 November 2012

#Toldless Tuesday : Pemakaian Inai dan Kita ! Henna Sista


      Assalamualaikum semua followers blog zul yang kedua ni , ha , ada berita baru uols ! Zul harini nak menulis sikit pasal satu trending yang agak menjadi kemestian masa perkahwinan . Ha , masa korang nak bersanding tu , mesti korang nak pakai inai/mehendi kan ? Betul tak ? Jangan tipu ah ! Lempang nak ?


Mesti nak tersengeh sengeh macam ni jugak kan ?

Haha . Jadi hari ini em em zul nak lebih kurang mempromosikan lah pasal pemakaian inai masa
 perkahwinan atau apa apa acara ni . Henna Sista ialah satu perniagaan yang berasaskan photography dan juga inai , yang basicnya memang inai lah senang citer! Diorang ni ambik tempahan area negeri utara buat masa ni iaitu Kedah dengan Perlis . Paling dekat , dekat Aloq Staq tuu . Haaa .


\
Sorry tauke , kena lah buat iklan gambar ni :)

Lawa pulak , tapi untuk perempuan je :(

Potrait shooting pun ada :)
 Lawa dak? Opkos lah lawa ! 




So ni adalah detail pasal syarikat Henna Sista ni buat okay :)

Henna Sista menyediakan perkhidmatan melukis inai/mehendi ke rumah :
1. Sebelah tangan bermula dari RM8
2. Kedua-dua belah tangan (atas ATAU bawah) bermula dari RM15 sepasang
3. Kedua-dua belah tangan (atas DAN bawah) bermula dari RM30 sepasang
4. Kaki bermula dari RM25 sepasang

5. Bagi pakej henna/mehendi penuh :
I. Jari + tangan bermula dari RM40 – RM100
- Jari sahaja RM15 (TETAP)
II. Kuku + tangan bermula dari RM35 – RM90
- Kuku RM10 (TETAP)
III. Kaki + corak RM35 dan keatas
IV. Kuku kaki + corak RM30 dan keatas
V. Jari kaki tanpa corak henna RM10 (TETAP)

Terma & Syarat untuk semua pakej yang disediakan oleh Henna Sista ialah :
-Semua harga bergantung kepada pakej dan corak henna/mehendi yang dipilih.
-Bagi pelanggan yang memilih fotografi kami, diskaun sebanyak 20% akan diberikn ke atas pakej henna/mehendi penuh.
-RM10 caj perkhidmatan ke rumah akan dikenakan pada pakej bernumber 1 hingga 4 . Tiada caj dikenakan bagi pakej bernumber 5.

Untuk informasi lebih lanjut dan tempahan boleh lah pergi dekat Facebook pastu taip" Henna Sista " , takpun korang boleh terus call@text tauke kedai : 0124024614 (Myra) . Henna Sista jugak boleh dilihat melalui blog Henna Sista dan Twitter : #HennaSista

Jangan risaulah , tauke baik , ramah , korang boleh cuba dapatkan diskaun , So kepada abam abam , akak akak yang dah nak menikah dah tu , apa lagi ! Baca ja ? Rekomen lah kat kengkawan semua na .

P/S : Cheq bukan gatai nak kahwin sangat , tapi bila tengok inai ni , rasa gatai nak menikah pulak :p
Post a Comment