Saturday, 10 December 2011

69FAKTA Perempuan

Semua yang tersengih sengih macam lembu telan ayam kan bila tengok posting zul pasal 69FaktaPerempuan yang zul reveal siket kat Twitter.jadi zul nak preview sikit lah kat korang sebahagian dari 69FAKTAPerempuan ni naa.

1.Kebarangkalian untuk menunggu seorang perempuan semasa bersiap keluar secara purata adalah 15.55 minit
2.Perempuan paling suke mengomel ketika keluar dating
3.Mereka lebih banyak menggunakan baju yang tidak dibasuh selepas seminggu
4.Option untuk pompuan kalau takde keje biase diorang buat pe eh slain baca novel,make up,gosip,ngumpat,jadi kepoci,shopping,gelak-gelak
5.Kalau jumpoa mamat macam Aaron Aziz,diorang kenyit-kenyit mata,tapi kalau jumpa mamat hodoh,diorang terjerit-jerit konon sakit mata
6.Biasanya akan kelihatan di mana-mana shopping mall dengan tangan bawak handbag walaupon habuk tadak apa dalam purse
7.Pompuan biasanya akan simpangkan tudung masa diorang keluar dengan balak,biasanyalah..
8.Diorang sekarang ni tengah gila kat pashmina,suka wat style hana tajima
9.Air mata kegembiraan mereka akan mengalir setiap kali diorang tengok Hindustan
10.Tangan seorang perempuan amat lembut ketika bersama orang tersayang,tapi keras macam batu masa bagi flying hand kat muka laki diorang tak suke
11.Make up dan perempuan adalah saudara sehidup tak semati
12.Perempuan cepat sensitif.Sebab tu kalau boleh jangan tegur masa diorang tengah bulan merah
13.Perempuan adalah kaum yang memperkenalkan perkataan "Bongek" sebab bunyi manjer sedikit
14.Lelaki yang sudah berdating dengan perempuan jika diinterview apakah komen mereka terhadap awek mereka yang pakai make-up,biasanya jawapan yang akan didengar"saya sempat hisap rokok 2 kotak",jadi tak boleh salahkan lelaki kuat merokok
15.Apa akan jadi kalau novel,shopping mall,and  fashion tak dibenarkan masuk kat dalam Malaysia?Histeria
16.Favourite music perempuan adalah lagu yang dinyanyikan laki ensem
17.Mata seorang perempuan biasanya berkelip lebih dari kibasan kepak seekor lebah ketika melihat drama KOREA
18.Diorang akan memilih melihat Melayu dari melihat Justin Bieber,kerna ianya ibarat melihat jantina sendiri
19.Kalau Zizan dengan Johan,korang pilih Zizan kan wahai perempuan?
20.Muka wanita merah semasa bernikah.Tapi biasanya kalau tanpa make up pun tetap akan merah malam lepas bernikah..
21.Antara Usop Wilcha dengan Ady Putra,for somes reason,disyorkan diorang ambik usop Wilcha
22.Ini adalah wajah yang biasa lelaki akan tengok semasa mereka melihat flyers Jualan Murah

23.kepada pihak lelaki,korang sure ke nak tengok perempuan korang tak bermake up,tua nanti camni jer
24.telinga yang paling biasa dilihat semasa jiran tengah sok seh sok seh kat belakang or depan rumah semasa suami diorang tengah mandi ataupun makan petang


25.Aktiviti cakar mengcakar bukan sahaja berlaku sewaktu malam hari,tapi biasanya akan berjangkit jika jiran diorang kuteyy anak diorang walaupun siket


26.Peah dan Kiah biasanya berjumpa dengan mengangkat tangan sebelah menyebelah untuk membuktikan diorang bahgia dengan emas


27.Tajuk masakan adalah tajuk yang ketiga belas atau entah berapa puluh selepas mengumpat dan mengata


28.Kelajuan seorang perempuan membebel lebih laju dari sebuah kereta BMW Z6



29.Ini adalah muka biasa seorang lelaki yang terpaksa megikut grup shopaholic

30. Ini adalah brand feveret diorang walaupun mahal,aku pun tak tau apahal

31.Mesti pelik kan.yang ni jugak yang dilihat kalau laki tengok lesbian,cuba tiru laki.

Post a Comment