Monday, 3 October 2011

Jimat eletrik masa guna komputer riba

Assalamualaikum.
Kali ni ruangan IT zul akan cuba kembali aktifkan walaupun dah tertinggal beberapa (padahal dah sebulan)

Kali ni zul nak bagi cara nak jimatkan penggunaan eletrik masa guna laptop dan mengurangkan panas laptop tu
secara tak langsung.
Bagi sesape yang tak kenal lagi,yang ni namanya
NOTEBOOK LIFTER
sesuai untuk notebook dan juga Lappy size 14' dan 15' sahaja

Fungsinya mudah
just setup ikut manual yang terpampang dekat sticker tu.
Then korang akan dapat nampak kesan guna benda ni,memang menjimatkan sebab tak pakai USB pun,tak perlu
la gedik-gedik nak lampu-lampu.Harga produk ni dalam RM23 dan yang paling penting,produk ni 




P/S:Untuk Pikom PC Fair Universiti kat Universiti Kuala Lumpur(Malaysian France Institue) Bangi kali ni jugak zul akan buat update barang yang korang boleh sapu :)

Post a Comment