Thursday, 25 August 2011

Amaran untuk orang perempuan:SIMPTOM LELAKI

Amaran wahai orang-orang perempuan,bagi korang yang baru kenal siapa lelaki,bagaimana nak kenal diorang ni tengah ok ke tengah menyampah tengok muka basi korang...Perkenalkan:SIMPTOM LELAKI.

1.Tengok muka korang tapi tak bercakap ape
-Ni mesti ada yang korang buat dia tak puas hati,ataupun korang merajuk,ada penyakit laki tak kan ambik kisah,lagi-lagi nak pujuk sedangkan dia tak salah.Tiba-tiba...

2.Baca suratkhabar masa korang berceloteh
-Paling top punya skill lelaki selalu buat,.pergi cerita pasal make-up,bapok amek pot la...

3.Buat muka "toya" aka "selenge"
-Lelaki sebenarnya jenis melayan perasaan tapi susah nak cakap yang lelaki ni senang perasan... Lelaki sebenarnya tak tau express kan perasaan berbanding perempuan..

4.Keluar tak bagitau
-OK,first time la kan,ada tak masa mula-mula kenal,laki ni,rajin bagitau nak keluar ke tak..Mesti la kan,tapi lepas lama sikit,mesti time tu malas... Formula:AWAL=Sweet TENGAH =Malas .Why?Mesti nak ada time lepak dengan gang,manjang melekat,tak kawen lagi kan...

5.Off Handphone
Why? Sebab malas nak melayan meseg mendayu-dayu,call,ajak gaduh bagai... Rimas kot

Post a Comment