Wednesday, 20 July 2011

Jadi S/Usaha Open Day.







Assalamualaikum!
Sorry to all followers even tak ramai lah kan.....
Hahaks

Detail untuk kesemua segmen yang zul cuba lancarkan masa bulan Mei lepas tak sampai hajat
Maklumlah,orang busy tak popular katakan.
Oklah,ikutkan pasal flyer kat atas
Zul on proses sedang design and buat tentative untuk big event kat kampus zul
Insya'Allah,kalau takde pape hal
Proposal kitorang Pengarah tak reject
Open day kitorang bakal colabo dengan Open Day kat Kampus
so its gonna be BIG enough to attract media
Tujuan zul menulis ni untuk ajak
semualah
adik kakak abang kak chik kak ngan kak long abang long ayahanda
atok nenek opah ummi tok penghulu bekas kawan bekas skandal
mak cik mak ngah tok ngah tok cik
dan kesemua rakyat Malaysia supaya dapat bersama-sama jayakan prgram kitorang
Program ni anjuran Sekretriat Kepimpinan Mahasiswa KPTM Bangi
bertujuan untuk menggalakkan lagi ramai belia kat luar sana mengamalkan
aktiviti yang SIHAT.

Kepada semua,doakan semoga segala perancangan kami berjalan lancar.
Dan kalau jadi,apa lagi,moh ler kita pakat ramai2 PI!
Mai tau!
Post a Comment