Thursday, 9 August 2012

Hai Korang !! Suka Victoria's Secret tak?! Nak beli dengan harga murah??!


Assalamualaikum semua !!
Hai korang ,rasa menarik tak posting kali ni ?
Alahai , dah nak raya dah ni , tapi aku rasa korang mesti terlepas pandang kan pasal perfume?
Betul kan??!
Haa, ni zul nak kasi tau lah , korang kenal tak Victoria's Secret , alah yang Bini Beckham punya perfume tu , memang lah jenama dia mahal , lagi lagi kalau korang tengok kat US , pergh . Tapi sekarang , zul buat offer , bukan RM45,bukan RM40 , tapi hanya RM27 !! Ha caya x?

Kalau korang rerasa cam nak beli tu , apa kata korang contact zul - 014-6430271
Takpun Search dekat Facebook : Victoria'SecretKL
Apa tunggu lagi??! Zul Offer sampai raya jer!

Post a Comment